🍇 🍷 FES CLIC AQUÍ I DESCOBREIX LES NOSTRES NOVETATS!🍇 🍷

Els itineraris i rutes de l'entorn

Font Vella i Rentadors

Abans d’entrar al poble pels Guiamets i de creuar el pont, podem trobar els antics rentadors ara restaurats. Barranc amunt trobem l’antic molí fariner, on podem reconèixer la bassa que recollia l’aigua que s’utilitza com a hort. A l’arribar a l’àrea recreativa de la Fontvella, zona d’esbarjo amb taules i parrilles, trobem el lloc que abasteix d’aigua el poble i d’on surt el braçal que rega a tandes els horts situats a la llera del Tartacó.

Pujada Montalt

La Serra del Montalt de 751m pertany a La Serra de Llaberia travessada pel GR-7. Descobreix les diverses canals d’ascens, coves, avencs i restes fossilitzades. Ressegueix la carena fins al cim, amb unes magnífiques vistes de la serra de Llaberia i les comarques de l’interior.

El Morral de les Moles

Puja al cim del Morral de les Moles i gaudeix de les vistes des d’aquest immillorable mirador amb excel·lents vistes al Montsant i a la Ribera d’Ebre; on també podràs observar la zona del Coll del Moro, on encara es poden observar les restes d’un enclavament ibèric. 

La Serra de Llaberia

A la Serra d’Almos és un dels pobles que conforma el Consorci per a la Protecció i la Gestió de l’Espai d’Interès Natural Serra de Llaberia. Un espai natural, amb diferents recorreguts de senderisme, BTT, rutes a cavall i en cotxe, i excursions guiades. 

Consulteu tota la informació a la seva web: serrallaberia.cat 

Tens més de 18 anys?