🍇 🍷 FES CLIC AQUÍ I DESCOBREIX LES NOSTRES NOVETATS!🍇 🍷

Forma part del nostre Club

Descomptes i avantatges exclusius

Més enllà de la compra del vi i els productes enoturístics, t’oferim formar part del club on podràs conèixer de més a prop la cultura vinícola, la gastronomia i diferents activitats lúdiques que t’endinsaran a la tradició del territori. A més de beneficiar-te mensualment de descomptes i promocions exclusives.

Vi, territori, cultura i gastronomia

El Club Celler Masroig és un projecte que va més enllà de la compra de vi i productes enoturístics. És un club de cultura i vi, un servei exclusiu de tradició dins el camp de la gastronomia i la terra amb la qual pots gaudir de molts avantatges.

Aquests beneficis engloben des de l’assessorament tècnic per poder decidir quin vi prendre i amb què acompanyar-lo, fins a ofertes exclusives, sorteigs, preus i descomptes especials en els nostres productes i els establiments adherits.

Al Club Celler Masroig busquem alternatives perquè et sentis especial. Per aquesta raó, si ets Soci del Club, també et donem la possibilitat de gaudir d’un ampli ventall dactivitats lúdiques que t’aproparan al món del vi i la gastronomia, com ara cursos de tast especialitzats (a cegues, maridatges, etc.), visites privades a cellers, entrades per a fires amb descomptes, etc.

A més, també hi haurà esdeveniments didàctics que et permetran assistir a xerrades divulgatives, jornades tècniques i taules rodones realitzades a càrrec dels nostres experts.

A què esperes? Sol·licita el teu carnet de soci i gaudeix d’una pila d’avantatges!

Tens més de 18 anys?